Bel ons direct (+31) 20 610 78 98
Pieter Calandlaan 136, Amsterdam Bekijk locatie

Afspraken

In onze praktijk worden uitsluitend beugelbehandelingen uitgevoerd. 
Bij het eerste consult wordt altijd eerst gekeken of een beugel nodig is, of je er wel een zou willen, wanneer je kunt beginnen en welke het meest geschikt zou kunnen zijn met eventuele alternatieven. Indien aan de orde krijg je een voorlopige tariefsopgave mee, met informatie over de kosten van een eventuele behandeling (zie ook prijzen).
 Pas na het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek en het bespreken van de diverse mogelijkheden wordt in overleg voor een definitief zorgplan (behandelplan) gekozen. Je krijgt dit in de vorm van een Informed Consent mee op papier, inclusief een kostenbegroting. Kinderen en volwassenen zijn welkom, wij hanteren geen leeftijdsgrens.

Nieuwe cliënten

Op dit moment is het helaas niet mogelijk meteen een afspraak te krijgen voor een eerste consult, omdat er sprake is van een wachtlijst. Deze is op dit moment (januari  2019) ongeveer 2 maanden. Inschrijven voor deze wachtlijst is mogelijk via de telefoon, maar bij voorkeur via de mail (info@koningortho.nl). Wij hebben dan naam en geboortedatum van je nodig, emailadres(sen) en zoveel mogelijk telefoonnummers, zodat we contact kunnen opnemen zodra je aan de beurt bent. Je krijgt van ons altijd een ontvangstbevestiging per email.

Second opinion

Het is mogelijk om bij ons een second opinion te krijgen van een reeds elders gestarte beugelbehandeling. Het is dan echter niet mogelijk om deze behandeling bij ons te voltooien. Ons advies is om voor het verkrijgen van een second opinion contact op te nemen met de afdeling Orthodontie op ACTA (020-598 06 10), bij het speciale spreekuur voor second opinions.
Wilt u desondanks de mening van mevrouw Koning, dan kunt u een afspraak hiervoor maken (wachttijd hiervoor is gemiddeld 3 maanden). Neem -indien mogelijk- zoveel mogelijk gegevens mee naar uw afspraak (gebitsmodellen, röntgenfoto's etc.) en vermeld duidelijk dat het om een second opinion gaat.