Bel ons direct (+31) 20 610 78 98
Pieter Calandlaan 136, Amsterdam Bekijk locatie

 

GROOT NIEUWS!
 
Met ingang van 1 oktober is mijn collega orthodontist mevrouw Dr C.M. (Clara) Korstjens ons team komen versterken.
Dat zal voor u/jou betekenen dat onze openingstijden in de toekomst verruimd zullen worden en de wachtlijst naar verwachting zal afnemen.
 
Enwees gerust: de kwaliteit, behandelvisie en de zo gewaardeerde persoonlijke benaderingswijze, zoals bekend van deze praktijk, zal niet veranderen. Mevrouw Korstjens was tijdens mijn opleiding één van mijn docenten. Ik heb het vak onder andere van haar geleerd!
 
Ik ben ontzettend trots, dat ik, samen met haar, u/jou in onze compleet verbouwde praktijk (weer) mag ontvangen.
 
En: ben je allang afbehandeld, maar gewoon razend nieuwsgierig hoe het er nu uitziet? Natuurlijk mag je even komen kijken!
 
Michelle Koning

 

Welkom bij Orthodontist M.L. Koning (beugeltandarts)

Wij zijn een praktijk waar uitsluitend beugelbehandelingen plaatsvinden door de specialist (de orthodontist); anders dan in vele praktijken worden vrijwel alle controles door de specialist zelf uitgevoerd.  Specifieke behandelingen zoals bijvoorbeeld het maken van afdrukken, het maken van röntgenfoto's, het geven van poetsinstructie en verder nog eenvoudige behandelingen worden door de assistentes uitgevoerd; deze laatste worden dan wel nog door mij gecontroleerd. Ik ben altijd in de praktijk aanwezig om aanwijzingen en adviezen te geven.

Ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers zijn welkom: bij iedere behandeling (behalve bij het maken van röntgenfoto's) mag u uw kind vergezellen en in de behandelruimte aanwezig zijn.

Open en transparant

Samen (de assistentes en ikzelf als orthodontist) proberen open en transparant te werken. De deur van de behandelruimte staat daarom vaak open en meerdere patiënten zijn tegelijkertijd aanwezig en worden naast elkaar behandeld. Dat geeft een dynamische en soms drukke sfeer. Mocht er behoefte zijn aan een meer persoonlijke aanpak, zullen wij dat voor jou/u realiseren.

Wij hopen jou/u in mijn praktijk te ontmoeten!

Vind hier alle informatie over risico's, beperkingen en ongemakken tijdens een orthodontische behandeling.

Let op: in Amsterdam-Osdorp, Sloten, Nieuw-Sloten en de Aker ben ik echt de enige orthodontist. Op de website van de Consumentenbond kunt u hier meer informatie over vinden.

De praktijk heeft het branchecertificaat van de NVvO en voldoet hiermee aan de eisen van de Kwaliteitsmanagementsystemen NEN-EN-ISO 9001 (versie 2008)

 

Tevreden? Laat een waardering achter!